HAPPY NEW YEAR

THE 10 NEW YEARS RESOLUTIONS

new years

Mange mennesker bruger som regel den sidste tidsperiode i slutningen af et år på, at give sig selv spørgsmålet “hvad skal mit nytårsfortsæt være?” – for at sætte det gamle år op imod det nye, for ændringer eller andre ting.

Overvejelserne kan være lige fra levestil, humør, til kommende begivenheder, som for det meste er rettelser overfor sig selv, samt for ens omgivelser, som kan resultere til ens indre, da det jo er en vigtig ting at kunne have en god fornemmelse i sig selv. Men jeg har skam også haft de samme overvejelser for, at finde ud af hvad jeg vil opnå i dette 2017!

1) Sundere levestil

Jeg vil ubeskriveligt gerne lave min levestil meget sundere endnu! Jeg vil forsøge at have en stærkere vilje omkring, ikke at blive fristet af for mange søde sager som er svære at modstå.

2) Tænke på sig selv

Jeg vil begynde at lytte til ens indre, og fokusere på et forsøg i at tage sig selv meget mere seriøst, da det ikke altid er dårlige input/ideer man har på hånden.

3) Elsk det som sker i nuet

Jeg vil elske de gode ting som sker på nuværende tidspunkt, og ikke fokusere på de mindre gode ting som skete i går eller i forgårs – derimod tage det gode med, fremadrettet.

4) Bedre tid til sine tætteste

2016 var et år med fart på, og derfor var der meget begrænset tid til diverse begivenheder med både familie og venner, hvilket jeg vil forsøge at lave om på i det nuværende år!

5) Træffe nogle gode beslutninger

I dette år vil jeg have gennemtænkt mange flere af mine kommende beslutninger, end jeg havde i det forrige år, og det gælder både indefor køb, taktik på situationer osv.

6) Bedre selvtillid

Huske at rose og give positive tanker til sig selv, og find det som betyder ekstra meget for en så man befinder sig i et trygt miljø.

7) Kunne tag imod god og konstruktiv kritik

Jeg vil lukke af for menneskers meninger/holdninger, hvis man ikke finder den som konstruktiv. Men hvis den så bevises at være brugbar, så lyt godt efter da det tit kan hjælpe en godt på vej.

8. Bedre nattesøvn

Fokuser på at få en god søvn, ikke mindst for at blive frisk til næstedags gøremål, men god søvn kan også være skyld i god sundhed og andre gode ting.

9) Rens kroppen hver morgen

Man vil finde en masse energi frem, hvis man starter dagens morgenrutine ud med, at drikke vand (ca. 0,5) hvorefter man vil kunne spise en lækker morgenmad.

10) Kæmpe for det man brænder for

Det nuværende år har jeg sat mig for at gøre det som jeg brænder 100% for, hvilket er at holde livet igang i denne blog, grundet glæden i at kunne inspirere mange forskellige mennesker til at finde sig selv og deres stil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR