ARE YOU READY FOR 2017?

Untitled design (2)kalender

SPONSOREREDE LINK: ATELIER AARHUS

Er du også begyndt at se frem til 2017?

Jeg må nok erkende, at jeg glæder mig en hel del, blandt andet fordi jeg netop lige har modtaget denne vanvittigt charmerende årskalender fra Atelier Aarhus, som skal overtage rollen til at holde styr på diverse ting som kommer under året 2017.

Jeg er helt vild med måden denne kalender er designet på og de blikfangende detaljer, som for eksempel de fine og simple linjer der følger kanterne rundt i guld, samt den detaljerede måde som årstallet er trykket ind i forsiden på.

Kalenderen er også lige at gå til, da den er stillet simpelt og overskueligt op, og ikke mindst pynter den også på sofabordet.

Jeg elsker dog også den lille fine detalje med sideklipsen af guld, som er med til at give kalenderen det sidste pift.

Så hvis du også bliver fristet til at få fingerne i en kalender som kan holde dig trygt i hånden hele det næste år, vil jeg anbefale at købe denne charmerende kalender fra Atelier Aarhus

Hvis du dog derimod allerede har fået købt næste års kalender, ville Atelier Aarhus’s udgave af samme også være en god gave, til en du holder af

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar