MONEY WITH STYLE BY TONY PEROTTI

Untitled design (HIO

SPONSOREREDE LINK: ESTOAS.DK

Er du også vild med at kunne beholde tanken omkring hvor flot din nye pung er, for hver gang du tager den op af tasken for at betale i en butik?

Den følelse får jeg hver gang jeg trækker denne pung op af mærket Tony Perotti!

Untitled design (10)

Designet af denne pung får den til at skille sig ud fra andre traditionelle herre-punge, da den fx også er lavet i lyst læder samt den fine syning som har en helt fantastisk effekt på pungens udstråling.

Samtidig er selve læderkvaliteten også helt i top på produkterne fra Tony Perotti, hvilket jeg synes er utroligt betryggende, altså at man ofrer sine penge i noget ordenligt!

Så gør det ikke noget at ligge lidt ekstra penge i sine køb. Det ville også være en oplagt konfirmationsgave, da pungen er så stærk og robust som den er, og en nyerklæret konfirmand ville elske en gave som denne!

Du kan netop nu købe denne fine pung af Tony Perotti på shoppen ESTOAS.DK som har et hav af uimodståelige produkter indefor accessories!

Untitled design (11)Untitled design (11L)

HJÆLP DINE LÆDER PRODUKTER TIL STYRKEN:

ADAX-LÆDERBALSAM (99,00 KR)

For at dine læderprodukter kan forblive nye i deres udseende, er det vigtigt at behandle læderet. Det kan du gøre via forskellige læder-hjælpemidler, som denne Adax læderbalsam, der forlænger levetiden af produktet og fremhæver dets farve.

Samtidig hjælper det læderet med ikke at tage skade overfor snavs og vand. Læderbalsam bruges til glatte overflader på fx punge, jakker, tasker og andre læderprodukter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar