CALVIN KLEIN – CK2

img_4825untitled-design-4

SPONSOREREDE LINK: BILLIG PARFUME

Elsker du også når parfumen du aldrig bliver træt af, er blevet fundet?

Jeg har forelsket mig fuldstændigt i denne her fantastiske duft!

Duften er helt unik og kraftfuld på en mild og behagelig måde! Et pift, og du vil dufte frisk og ren resten af dagen, uden tvivl, da den holder sin kraft i mere end 24 timer, hvilket jeg er vanvittigt imponeret over!

Man har altid fået af vide at man ikke skal anskaffe sig en parfume pga. flaskens design da det tit medfører, at duften er forfærdelig; men det som er med til at gøre denne her parfume helt fantastisk er, at ikke nok med at duften er helt forrygende af den friske og milde kraft, så er flaskens design også lige i skabet, hvilket vil sige at, man ville kunne lade parfumen stå fremme på hylden uden at man skulle strejfe tanken om, at det ser rodet ud.

Det fine ved duften er, at den er unisex.

Selvom det rent faktisk bare betyder at den kan ejes af begge køn, synes jeg dog stadig at tanken er fin, og at der er blevet skabt noget så vi mennesker ikke hele tiden skal være delt op i køn eller hvilken kulør man har, men at man faktisk har noget at holde sammen om, samt noget tilfælles med hinanden.

Jeg kan med HÆNDERNE på hjertet anbefale denne duft!

Har du ikke set det seneste indlæg omkring Calvin Klein – One summer, kan du se det lige HER.

( Du kan anskaffe dig Calvin Klein – CK2 lige her på BILLIG PARFUME.DK )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar